Bemutatkozás

orsiSzerencsés vagyok!
Természet közeli gyermekkorom volt. Ott álltam kíváncsian Édesanyám mellett a konyhában és figyeltem………..hogyan lesz a kertben verejtékes munkával megtermelt alapanyagokból finomabbnál finomabb étel, aminek az íze is más?! Mi a titok?

A hagyomány és tapasztalat nyújtják a tudást hozzá, amit hosszú évszázadok formáltak, “miből” és “mikor” mit lehet készíteni, hisz ezek az ételek adtják az éltető energiát. Az vagy, amit megeszel…mondják.

Hiszem, hogy a szívvel-lélekkel, megalapozott tudással készített ételek magasabb ízélményt és tápértéket hordoznak magukban.

Adni jó! Ha már ajándékot adunk, adjuk a legjobbat! Ezért godoltam, hogy ajándékkosarakba foglalom a magyar kézműves termelők színejava által előállított finomságokat, amivel élményt, szeretetet, boldogságot és egészséget lehet ajándékba adni.

“Tudod miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.” (A hercegnő és a béka c. film)

Azokat a termelőket keresem, akiket hasonló gondolkodás motivál, ezáltal biztosított a magas minőség. Mellőzik a tartósítószerek és a károsító vegyi eljárások használatát. A termékek csokorba gyűjtve egy teljes értékű világba kalauzolnak el bennünket.

Kóstolásuk közben, ha becsukjuk szemünk, közelebb kerülünk mi is a természethez, érezzük a nap érlelő melegét, az eső hűsítő, éltető cseppjeit, a szél simogatását, a méhek zümmögését, a madarak csicsergését…és ott, kicsit távolabb….látod?… mintha egy csorda barátságos szemű marha füvet ropgtatna…..kicsit elkalandoztam, bocsánat 🙂

Ettől az energiától telve a mi immunrendszerünk is jobban teljesít, egészségesebbek, boldogabbak, mosolygósabbak leszünk!

Van ennél szebb ajándék? Lehet ennél többet adni?

Póbálják/próbáljátok ki!